CURAPROX izkušnje, mnenja in forum

Bi kupili CURAPROX produkte na naši spletni trgovini, pa vas je strah? Tako je prav, vedno moramo biti previdni ko kupujemo na spletu. Če vas zanimajo vodiči za nakup, smo pripravili vodič za nakup klasične in vodič za nakup električne zobne ščetke.

Najlajžji način, da se prepričate, da boste res dobili to, kar naročate je, da pogledate mnenja drugih uporabnikov. Zato z veseljem prikazujemo mnenja uporabnikov, ki so že kupovali v naši spletni trgovini.

 

 

Poleg tega pa vam z veseljem predstavljamo nekaj mnenj uporabnikov in uporabnic, ki so na drugih straneh pustili svoje mnenje o tem kako uporabljajo CURAPROX zobne ščetke.

Uporabnica ščetkaa (ta pa res ve :D) je na forumu forum.over.net zapisala:

ni fora v tem, da se ti pa ta ščetka ne obnuca tolk hitro kolikor pa ostale.
fora je v dlačicah ščetke. mehkejše kot so bolje se zobki spucajo.
pomembno je tudi pravilno čiščenje.
zato tisti, ki sem vam umika dlesen, imate zobni kamen ali pa imate parodontozo vseste da nekaj delate narobe.

Na isti strani uporabnica kura kura... pravi

Imam ‘čudne zobe’ ni pravilnega ugriza, zameknjeni so, stisnjeni…. vedno sem imela kamenec, pa vnete dlesni kjer so stišnjeni – in vedno sem hotela TRDO ščetko, da ja zavraga vse dol zribam med tesnimi in skritimi prostori… pa ni šlo.

Z curaproxovo pa mi je z najmehkejšo uspelo v 4 mesecih vse urediti in se več nič ne nabira…

In to je res najpomembnejši aspekt CURAPROX zobnih ščetk. Res so nekoliko drugačne in veliko mehkejše od drugih zobnih ščetk. Ampak to zato, ker res ne rabimo trdih ščetk za zobe, ampak rabimo mehke, kajti le mehke ščetine lahko pridejo v vse medzobne prostore in le mehke ščetine bodo nežno negovale dlesni.

Kar opažamo je, da uporabniki ko enkrat kupijo, vedno znova prihajajo nazaj in kupijo iste produkte ter jih uporabljajo "vse življenje". Ne le to, ko enkrat uporabljaš zobno ščetko ali zobno pasto CURAPROX, jo priporočaš tudi svojim družinskim članom.

Recimo tako pravi uporabnica Kofitajm

Tudi pri naši hiši vsi uporabljamo Curaprox.
Sploh za otroško lahko trdim, da zdrži mnogo dlje kot kakšna druga, ki je dobra samo kakšen teden.
Sama uporabljam SOFT varjanto, ki mi najbolj ustreza. Ostale Curaproxove – ultra soft pa super soft (al kaj so že), so mi bile premehke.

Na zgoraj omenjenem forumu uporabnica bbrr pravi "uporabljam zgolj in samo curaprox. sploh si ne morem umit zobe z neko poceni trdo zobno ščetko."

In še veliko takih najdemo, uporabnica "res je veliko boljša" pravi:

Curaprox ščetke so trenutno najboljše ščetke na našem tržišču. Tisto, kar jih dela boljše od ostalih, je število ščetin, ki gre od 1940 do 5400, kar zmanjša pritisk ščetine na dlesen. Ščetka mora biti mehka, saj s trdo ščetko poškodujemo dlesni. Res se mehka ščetka hitreje obrabi, ampak itak se priporoča menjava ščetke na približno 3 mesece zaradi bakterij, ki so v njej.
Obvezna pa je tudi uporaba medzobne krtačke – spet so najboljše Curaprox ( pa nočem delat nobene reklame ).

Žal v Evropi ni na voljo boljših konkurenčnih zobnih ščetk s tako tankimi vlakni in tolikšno količino vlaken. Gre za tehnologijo, ne za znamko! No, jaz po dolgoletnih lastnih izkušnjah pravim, najboljše ščetke Curaprox.

Zobna sklenina potrebuje nežno nego in nikakor ne drgnjenje s “tršimi in trdimi” krtačami, da bo šlo ja vse dol-to je zmotnoprepričanje; Nekateri mislijo, da če bodo intenzivneje drgnili, ne rabijo čistit npr. vsaj 7 minut, ker npr. zjutraj nimajo toliko časa… Bistvo je v dolžini in pravilnosti čiščenja, ne v intenzivnosti. To je največja napaka, ki jo dela večina ljudi. Če potrebujete masažo in prekrvitev dlesni, potem potrebujete drugačen pripomoček za masažo dlesni, oziroma ščetko, ki ima dodane gumijaste lamele, ne pa ščetine, trde ko sirkova krtača! Zob nikoli ne čistimo s silo, pritiskom, niti ne z grobo krtačo, ker poškodujemo sklenino.

Trda in debelejša vlakna ščetk so namenjena večinoma za čiščenje protetike ( umetnih zob, zob s porcelanasto prevleko) in morda določenih zobnih aparatov. Nikakor pa ne za zdrav zob, zdravo zobno sklenino, ker jo preveč poškodujejo, “opraskajo” ! Marketing “zvenečih imen” proizvajalcev je tisti, ki dostikrat zavede kupca, da si kupi neustrezno zobno krtačo glede na potrebe in dejansko stanje njegovih zob!
No, pa če še primerjamo: to je enako,kot lak vašega avtomobila in krtače v avtopralnicah in pranje z gobo na roke; poglejte kdaj svoj avto obsijan s sončno svetlobo (tisti, ki imate temnejše barve boste to še hitreje opazili), ki ga perete v avtopralnicah, pa boste videli, kako poškodovan je lak avtomobila od krtač pralnice: naredi se t.i. pajkova mreža – praske v krogih, posledica premočnega drgnjenja in pritiska rotirajočih se krtač. Enako se dogaja z vašo sklenino, če uporabljate preagresivne zobne krtače in zobne paste.Napišite komentar

Upoštevajte, da je treba komentarje pred objavo odobriti