Zobna ščetka za potovanja in izlete

Zobna ščetka za potovanja in izlete

Sam se najpogosteje odpravim na kampiranje in stari pregovor pravi, da Slovenca prepoznas v kampu ker ima s seboj kolo in Curaprox zobno ščetko. In po mojih izkušnjah je to res, pa ne kar brez razloga. Curaprox zobne ščetke so najboljse za na potovanja iz več razlogov.

1. Z VSAKO DOBITE POKROVČEK

Saj vem da lahko človek kupi univerzalne ali večje pokrovčke ali neke zaščitne škatle za zobne ščetke, ampak … Te po navadi ali izgubim med dvema potovanjema in potem ko potrebujem pokrov ga ni, ali pa se na večkratnem potovanju umaže in ni ravno higieničen. Tako da morem potem spet za vsako potovanje kupovati novega.

Pri Curaproxu pa imam svež pokrovček vedno pri roki. Tako sem lahko prepričan da je čist in da ga lahko vedno znova uporabim. In ker je narejen točno za mojo zobno ščetko, se lepo prilega in poskrbi da zobna ščetka ostane čista. In ni prevelik, je pravzaprav zelo majhen, tako da ni v napoto v moji precej polni toaletni torbici.

2. NI PREVELIKA

Električne zobne ščetke so velike in še večje so njihove škatle. Res je, lahko mi tudi polnijo zobno ščetko, ampak v resnici želim nekaj malega in enostavnega. SPloh če potujem z nahrbtnikom ali šotorom. Vse mora biti majhno in s seboj želim nositi le točno to, kar nujno potrebujem. Curaprox zobna ščetka je seveda točno to kar potrebujem.

Na voljo sta celo dve opciji, ena je potovalni paket, ki poskrbi, da imam s seboj ne le zobno ščetko, ampak tudi vse ostalo kar potrebujem za zdrave zobe. Takšen paket vsebuje zložljivo zobno ščetko (I know 😀 😀 :D, samo tukaj lahko dobite zložljivo Curaprox zobno ščetko), mini zobno pasto, takšno, ki jo lahko nesete tudi na letalo v ročni prtljagi in dve medzobni ščetki, ki bosta pomagali, da boste poskrbeli za dokončno čiste zobe.

3. ZOBNA PASTA PRIJETNEGA OKUSA

Tudi na potovanju moraš poskrbeti za zadah in prijeten občutek v ustih, da o dišečih poljubih sploh ne govorimo. CURAPROX zobne paste so točno tisto kar potrebuješ po napornem počitniškem žuru ali špornem dnevu. Zobna pasta, ki ima drugačen, ampak tebi poznan in prijeten okus bo poskrbela da se boš hitro spet zagnala med valove.

4. VEDEL/A BOŠ DA JE TVOJA

Druge zobne ščetke so dolgočasne in na voljo v dveh različnih barvah. CURAPROX zobne ščetke so na voljo v najrazličnejših barvnih kombinacijah, barva ročaja in ščetin se spreminjata, tako da tvoja zobna ščetka vedno izstopa. Lažje jo najdeš in si prepričan/a, da je res samo tvoja in ne tudi od cimra v hostlu.

Čeprav, ščetke postajajo zaradi svoje kvalitete tako popularne, da je včasih že nekoliko težje najti tapravo.

5. KVALITETNA NE GLEDE NA VSE

Ni važno, kje ali kako jo boš uporabljal, na letalu, v avtobusu, avtodomu, šotoru ali kar tako na potovanju. CURAPROX zobna ščetka poskrbi za to, da imaš vedno čiste zobe in svež zadah. In pika.

Tudi na dopustu ni premora za bakterije, ki se nabirajo, ni premora za vodni kamen in ni premora za vnetje dlesni. Ne, poskrbeti moraš, dvakrat na dan, za to da